SHARQ XALQLARI ADABIYOTIDA IT OBRAZI TASVIRLANGAN ASARLAR. (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2025)
Ushbu maqola qadimdan bugunga qadar yetib kelgan badiiyadabiyotdagi It obrazining kelib chiqishi va o’rganilish tarixini yoritib berish bilanbirgalikda Sharq xalqlari hayotida it obrazining qanchalar keng yoyilganini va ilmiytadqiq etilganligini yoritib beradi