ESHITISHDA NUQSONI BOʻLGAN OʻQUVCHILARGA MATEMATIKANI OʻQITISHDA SOʻZLASHUV NUTQINI RIVOJLANTIRISH YOʻLLARI (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2025)
Mazkur maqolada eshitishda nuqsoni boʻlgan o‘quvchilarga matematikani oʻqitishda soʻzlashuv nutqini rivojlantirish yoʻllari yoritiladi. Zaif eshituvchi hamda kar oʻquvchilarga matematik bilimlarni berishning samarali usullari tahlil etiladi.