TA‘LIM INNOVATSIYASI VA INTEGRATSIYASI: NAZARIY ASOSLAR VA AMALIY YONDASHUVLAR (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2025)
Ushbu maqola ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi tushunchalarini yoritish mavzusiga bag‘ishlangan bo‘lib, ta’lim tizimida innovatsiya, integratsiyaning dolzarbligi va qo‘llanish imkoniyatlarini tahlil qiladi. Innovatsiya ta’lim jarayoniga raqamli texnologiyalar, o‘quvchilarga yo‘naltirilgan yondashuvlar, va interfaol o‘quv usullarini tatbiq etishni nazarda tutadi. Integratsiya esa fanlararo yondashuv orqali bilimlarni va fanlarni kompleks shaklda o‘rganishga yordam beradi