БАДИИЙ МАТН БОҒЛОВЧИ ФЕЪЛЛАРИНИНГ ПОЭТИК ИМКОНИЯТЛАРИНИ ЎРГАНИШДА КОГНИТИВ ТАҲЛИЛ ИМКОНИЯТЛАРИ (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2025)
Мақолада бадиий асар матни таҳлили жараёнида инглиз ва ўзбек тили мисолида боғловчи феълларнинг қиёси поэтик грамматик – семантик имкониятлари когнитив таҳлилдан ўтказилган