KICHIK YOSHDAN BOLALARNI MILLIY RUHDA TARBIYALASH SHAKLLARI VA VOSITALAR (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2025)
Maqolada bugungi zamonaviy oilalarda uchraydigan ijtimoiy muаmmolardan biri qadriyat masalasi alohida o‘rin egallagan. Oila, oiladagi ekologik va axloqiy tarbiyaning muhim jihatlariga e’tibor qaratilgan. Shu bilan birga ekologik tarbiyaning umuminsoniy manfaatlar nuqtayi nazaridan asoslashga bo‘lgan intilish maqolaning asosiy mazmunini kashf etgan. Zamonaviy oilalarda qadriyat masalasining muhimligi bugunda o‘z ifodasini topib borayotgani ekologik axloqiy dunyoqarashni shakllantirishga bo‘lgan zaruratni ifoda etmoqda.