SHAHAR AGLOMERATSIYALARINING IJTIMOIY-IQTISODIY AHAMIYATI (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2025)
Ushbu maqola “Shahar aglomeratsiyalarining ijtimoiy-iqtisodiy ahamiyati” mavzusiga bag‘ishlangan bo‘lib, shahar aglomeratsiyalarining ijtimoiy va iqtisodiy hayotdagi markaziy o‘rnini tahlil qiladi. Maqolada shahar aglomeratsiyalarining rivojlanishi, ularning ijtimoiy-iqtisodiy tizimlarga ta'siri va barqaror rivojlanish uchun ahamiyati ko‘rib chiqilgan.