МАМЛАКАТИМИЗДА ИННОВАЦИОН ФАОЛИЯТНИ РИВОЖЛАНТИРИШ ВА МОЛИЯЛАШТИРИШ (INTERNATIONAL JOURNAL OF SCIENCE AND TECHNOLOGY, 2025)
Ушбу мақолада Мамлакатимизда инновацион фаолиятни ривожлантириш ва молиялаштириш, иқтисодиётнинг хар кайси тармоғидаги саноат корхоналарнинг жадал суратлар билан ривожланишини таъминлаш ҳақида маълумотлар келтирилган.